Firmahistorikk

Opprinnelsen var firmaet HK Markiser – som ble etablert i 1989. Bedriften ble solgt til Fasadepimp AS – som overtok eierskapet fra 01.01.2014. Etter noen års drift, har vi knyttet til oss nye partnere og skiftet navn til AG Markiser AS. Vi holder til på Bjerkås Næringspark i Asker hvor vi totalt sysselsetter 5 årsverk – og har en god og stabil økonomi. Vi leverer til ca 2000 kunder i året både til privatvaremarkedet og bedriftsvaremarkedet.

Vi er den eneste lokale produsenten av solskjermingsprodukter med utstilling og produksjon/verksted. Vårt primære marked strekker seg fra og med Oslo og hele veien vestover til og med Drammen, samt nordover til og med Hønefoss og sørover til og med Drøbak. Vi leverer også utenfor sesong på f.eks. hytter ia Risør, Hemsedal, Hafjell, Hvaler osv.

Vi har helårsansatte med lang erfaring og utfører service på alle typer solskjerming. Våre selgere er også de som monterer produktet. Dette sikrer riktig måltaking og alle konstruksjonsmessige utfordringer med tanke på monteringen. I årevis har vi samarbeidet med både bygningsingeniører og arkitekter om utforming av solskjerming på alle typer bygg. Dette har gitt oss gode erfaringer innenfor estetiske og konstruksjonsmessige utfordringer.

Vi produserer selv markisene og benytter utelukkende deler levert av Norsk fabrikk (Rex AS) på de komponentene som det finnes produksjon av i Norge. Blant annet gjelder det f.eks armene på en terrassemarkise som er den viktigste komponenten. Deler som ikke produseres i Norge f.eks motorer importeres direkte fra fabrikk i de landene i Europa hvor produksjonen befinner seg.

På andre produkter enn markiser både innvendige og utvendige (persienner, plissè, rullegardiner, screen, nuette, duette osv) bruker vi norske fabrikker som leverandører. Vi mener ut ifra erfaring at norsk produserte terrassemarkiser er bedre egnet for nordiske forhold samt at transportskader og lignende er eliminert siden transporten gjør vi selv over korte distanser. Dette medfører også markedets korteste leveringstid. Vi anbefaler å sjekke med oss før du kjøper, det kan lønne seg stort både kvalitets- og prismessig.